0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEJAN STANKOVIĆ PRUŽIO PODRŠKU BAHARU I EKIPI: ‘Od srca želim Zvezdi da ruši ciljeve iz dana u dan!’

Objavljeno: 18.07.23 u 17:23

Nema ljubomore i zavisti kad je Zvezda u pitanju.

Nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde, Dejan Stanković pružio je puno podrške svojim nekadašnjim izabranicima, koje sada sa klupe predvodi Barah Bahar.

Od srca želim Zvezdi da ne stavlja pred sebe ciljeve, nego da ih ruši iz dana u dan. Momci sada imaju Ligu šampiona da se prikažu u lepom svetlu, znam da stadion daje mnogo, ali i uzima isto, jer je pritisak ogroman, ali sam siguran da će na čelu sa Barakom Baharom to izgledati fenomenalno. Pogledao sam par utakmica sa priprema, pojačanja su već u sistemu, igraju dobro, mnogo sam srećan da će preskočiti kvalifikacije, da imaju direktan ulazak u grupu, da rade na sebi. Bahar je pokazao da je veliki stručnjak i kao zvezdaš uz njega stojim 100 odsto.’ – rekao je Stanković u razgovoru za ‘Tanjug’.

Stankoviću se tokom perioda u Crvenoj zvezdi najviše zameralo to što nije uspevao ekipu da dovede do Lige šampiona.. Ipak uspesi u Evropi, uspeli su da dovedu Zvezdu do toga da se sada direktno plasiraju u najjače evropsko takmičenje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter