2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA ČUVA DETE KLUBA: Crveno-beli spremni na produžetak saradnje, svi uslovi su dogovoreni! (FOTO)

Objavljeno: 17.07.23 u 08:21

U pitanju je novi trogodišnji ugovor!

Crvena zvezda je odmah nakon finiša minule sezone krenula u akciju izgradnje tima za predstojeću takmičarsku godinu. Produžena je saradnja sa nekadašnjim kapitenom Lukom Mitrovićem, dok su u klub sa Malog Kalemegdana stigli Dejan Davidovac, Marko Simonović, Miloš Teodosić, Adam Hanga, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Rokas Giedraitis i Šabaz Nejpir. 

Prema saznanjima ‘Sport kluba’, Zvezda je dogovorila produžetak saradnje sa momkom koji je ponikao u crveno-belom dresu.

FOTO: STARSPORT

 

Stefan Lazarević, koji je prethodnih sezona bio jedan od igrača sa najmanjim primanjima u klubu, prihvatio je sve uslove i uskoro će staviti paraf na novi, trogodišnji ugovor.

Nakon sjajnih izdanja u mlađim kategorijama srpskog šampiona, Lazarević se kao igrač afirmisao u redovima FMP-a. Teška povreda odvojila ga je od terena na dve godine i omela u nameri da zablista u punom sjaju. Uspeo je Stefan da se vrati, nametne u Železniku i ponovo zaduži opremu voljenog kluba.

Prethodne sezone je u svim takmičenjima prosečno beležio nešto više od četiri poena po meču.

 

13
15

2 Komentara

  1. Ko se bre afirmisao??? Pa da je makar da takticki napravi neki prekrsaj on decko igra iskljucivo odbranu a zavrsi utakmicu sa jednom licnom??? Da je mlad pa i da razumem da treba da se istrpi i saceka. Ovako , da nema neku vezu nikada ne bi video ni KLS a o EL i da ne govorim.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter