4
Fudbal

FOTO: Twitter/ACF Fiorentina

SRBIN NAPUŠTA FIORENTINU: Igraće za tim koji nastupa u Ligi šampiona!

Objavljeno: 17.07.23 u 18:30

Privukao pažnju dobrim partijama.

Fudbaleri Fiorentine su prošle sezone pod dirigentskom palicom Vićenca Italijana odigrali sasvim solidnu sezonu. U Seriji A su zauzeli osmo mesto, a stigli su do finala Lige Konferecnije, gde su poraženi od Vest Hema rezultatom 2:1 i takođe su u Kupu Italije stigli do same završnice, međutim porazio ih je Inter 2:1 i ostali bez oba trofeja za koja su se borili. Jedan od onih koji su sigurno doprineli da tim iz Firence igra na solidno niovu, jeste srpski reprezentativac, Aleksa Terzić.

On je uz Luku Jovića činio srpski duo Fiorentine, ali sada postoji mogućnost da Terzić napustio italijanskog giganta i promeni sredinu. Kako tvrde mediji u Austriji, levi bek bi mogao da postane novi igrač Salcburga, a u tom klubu ga vide kao savršenu zamenu za doskorašnjeg kapitena, Andreasa Ulmera. Ovu špekulaciju je potvrdio i italijanski novinar, Alfredo Pedula,Nikola bi mogao u naredna 24 sata mogao da ode iz Firence. 

On je u Fiorentinu 2019. godine iz Crvene zvezde, a za to vreme odigrao je 45 mečeva i postigao 1 pogodak, a oblačio je dresove još i Empolija Grafičara. 

35
5

4 Komentara

  1. Vrlo zanimljiv tekst „novinara“ Save Jovica u kojem pominje srpski duo iz Fjorentine Terzica i Jovica a da pri tome zaboravi ( dal namerno ili iz neznanja ) glavnog srpskog igraca Fjorentine Nikolu Milenkovica !? Jedino ako nije mislio na srpski duo rezervista Fjorentine pa da ga covek donekle i razume, mada cisto sumnjam.

    9
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter