2
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Macva v Crvena Zvezda Ivica Kralj (R) Sabac, 28.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

IVICA KRALJ PORUČIO: ‘Radimo na pojačanjima, ali u skladu sa mogućnostima!’

Objavljeno: 17.07.23 u 21:20

Sportski direktor ‘crno-belih’ najavio da će biti novih dolazaka.

Tim iz Humske se nije nešto baš prolsavio na pripremama u Sloveniji, gde su poraženi od Bohemijansa 2:0 i Šturma iz Graca 2:1 i ostvarili trijumfe nad Pesnicom 5:0 i Dravom 3:0. Nakon katastrofalne sezone gde su bili četvrti u Mozzart Bet Superligi Srbije i ispali u ranoj fazi Kupa Srbije, ova takmičarska godina mora biti još bolja, a to je i Igor Duljaj obećao. Što se tiče pojačanja. stigli su Frank Kanute, Nemanja Nikolić, Aleksandar Šćekić Severina.

O toj temi govorio je sportski direktor Partizana, Ivica Kralj, rekavši da rade na pojačanjima, ali u skladu sa njihovim mogućnostima.

-Sigurno da radimo na pojačanjima, ali u skladu sa našim mogućnostima obavljamo prelazni rok. Ne zavisi samo od nas, imali smo naše želje, trener je takođe imao svoje. Čekali smo dvojicu igrača, ali nismo uspeli da ih angažujemo, sada smo pokrenuli drugu priču. Kao što sam i rekao, finansije mnogo utiču na naš prelazni rok i shodno tome se bavimo prelaznim rokom. Neću da kažem sigurno, ali pretpostavljam da će doći dva igrača u narednih nekoliko dana, ne bih da licitiram tačno koliko. Od toga će biti jedan napadač i verovatno još jedan vezni. – naveo je.

Dodao je da su u pregovorima sa jednim domaćim i stranim igračem.

-Razgovaramo, u pregovorima smo sa jednim domaćim igračem i jednim strancem, ali kažem – da ne licitiram imenima, bilo bi neozbiljno u najmanju ruku. – nastavio Ivica.

Istakao je da je njegova vizija da u klubu budu što više mladih igrača.

Ima interesovanja igrača koji bi došli u Partizan, ali opet, s druge strane, moja je vizija i želja da u klubu bude što više mladih igrača, odnosno igrača koji su poniklu u Partizanu, koji znaju šta znači dres Partizana, koju težinu nosi taj grb, ali i da takođe formiramo što mlađu ekipu. Severina je stigao danas, ima 21 godinu… – poručio je on.

Na kraju je zamolio navijače za strpljenje.

-Uz postojeći kadar da pokušamo da napravimo spoj mladosti i iskustva i verujem da će to dati rezultat. Molim sve navijače za strpljenje, za podršku ovim momcima, jer ne može se preko noći doći do pravih rezultata sa mladim igračima, ali vremenom oni će biti pravi. Ubeđen sam da će biti okosnica Partizana u narednim godinama. – zaključio je Kralj.

0
7

2 Komentara

  1. Nisi ti kriv, kriva je ova nesposobna uprava što ti nije obezbedila dobar budžet, jer su nesposobni i niko im novac ne daje, jer su se bahato ponašali sa novcem kluba, zato ih niko ne sažaljeva, već ih tuži i traži svoj novac, niko im ne oprašta novac, da su bili racionalniji, da nisu davali svojoj deci i porodici kartice da troše novac kluba, ne bi došli u ovu situaciju. To je najgora uprava SNS ih čuva, da bi i ove godine po naređenju SNS ne osvoje titulu, odavno bi ih smenili da slučajno osvoje nacionalno prvenstvo, ali ih drže ovi cigani, jer im je sigurna i ove godine titula, jer su mnogi muljali sa novcem kluba pa ih ovi cigani SNS drže u šaci.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter