1
Košarka

FOTO: STARSPORT

ISPLIVALI DETALJI JEZIVOG NASILJA: Radivojević suprugu najpre tukao u automobilu, pa potom u stanu! (FOTO)

Objavljeno: 17.07.23 u 10:45

Saslušanje zakazano za utorak!

Poznati bivši košarkaš i nekadašnji reprezentativac Srbije, Vuk Radivojević, zadržan je u pritvoru po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Direktor Igokee je optužen zbog nasilja u porodici, jer je u periodu između 02:00 i 03:00 časova prijavljen od strane supruge zbog nanošenja teških telesnih povreda.

FOTO: STARSPORT

Kako prenosi ‘Telegraf‘, na području opštine Zvezdara, Radivojević je najpre napao suprugu u automobilu. Udario je svoju izabranicu u nekoliko navrata nakon verbalne rasprave, a potom je po povratku u stan udario ženu otvorenom šakom.

Radivojević će sutra biti saslušan pred javnim tužiocem. Nakon saslušanja očekuje se niz postupaka koji se primenjuju u ovkavim situacijama.

Najpre će centar za socijalni rad dostaviti izveštaj, a potom se prikupljaju detaljni podac i dokumentacija o stepenu nastalih povreda.

11
41

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter