0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRĐANI VREDNO RADE: Čukarički potpisao dva nova ugovora! (FOTO)

Objavljeno: 17.07.23 u 18:15

Sjajan posao čelnika belo-crnih!

Po povratku sa priprema sa Bleda, u upravi Čukaričkog su odlučili da produže ugovore sa dvojicom igrača koji su iz Omladinske škole stigli do prvog tima. Bojica Nikčević se obavezao na vernost Brđanima do 2026, a Mitar Ergelaš do 2025. godine.

Nikčević je rođen 2000. godine, igra na poziciji ofanzivnog veznog, a u Čukaričkom je posle kadetske i omladinske selekcije debitovao za prvi tim u sezoni 2019/20. Bio je na pozajmicama u Radničkom iz Pirota i Novom Pazaru, odakle se vratio u Čukarički. Tokom priprema u Sloveniji ostavio je odličan utisak, pa je saradnja sa belo-crnima produžena na još tri godine.

FOTO: STARSPORT

Ergelaš je rođen 2002. godine, nekadašnji je mladi reprezentativac Srbije, a takođe je prošao mlađe selekcije Čukaričkog, pre nego što je u sezoni 2021/22 debitovao za prvi tim. Prošle sezone bio je na pozajmici u Novom Pazaru, gde će ostati i u narednoj sezoni.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter