0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NAVIJAČIMA PREDSTAVILA POJAČANJE IZ ČIKAGO BULSA: Ovo su najbolji potezi mladog centra iz prethodnih sezona! (VIDEO)

Objavljeno: 16.07.23 u 16:10

Crnogorac će na Malom Kalemegdanu nositi dres sa brojem 11!

Crnogorski centar i bivši igrač Čikago Bulsa Marko Simonović, nedavno je pojačao Crvenu zvezdu!

Simonović koji ima 23 godine potpisao je u  dvogodišnji ugovor sa crveno-belima. Visok je 213 centimetara i težak 110 kilograma, a podjednako uspešno može da igra na pozicijama krilnog centra i centra.

Profesionalnu karijeru započeo je u italijanskom klubu Mens Sana, a kasnije je bio član Petrol Olimpije iz Ljubljane i ekipe Mege, da bi kao 44.pik na draftu 2021.godine potpisao ugovor sa Čikago Bulsima.

Nastupao je i za njih razvojni tim Windy City Bulls. Crnogorski reprezentativac biće veliko pojačanje ekipe na dve pozicije (krilnog centra i centra). U Crvenoj zvezdi Meridianbet nosiće dres sa brojem 11 koji je svojevremno nosila legenda našeg kluba Ljubodrag Duci Simonović.

Klub je na svojim zvaničnim profilima na društvenim mrežama podelio snimak sa Markovim najboljim potezima iz prethodnih sezona.  Pogledajte karkateristične poteze mladog centra. 

 

8
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter