0
ATP

FOTO: TV Sport Klub screenshot

U LONDONU NIŠTA NOVO: Nekulturna publika ponovo protiv Novaka, Đokovićeva reakcija je pravi hit na društvenim mrežama! (VIDEO)

Objavljeno: 16.07.23 u 17:25

Nastavlja se nesportsko ponašanje navijača na Vimbldonu!

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, trenutno se bori za neverovatnu 24. grend slem titulu u karijeri. Srbin u Londonu, na centralnom terenu, igra veliko finale Vimbldona protiv ‘prvog reketa sveta’ Karlosa Alkaraza.

Nakon ubedljivo osvojenog prvog seta (6:1) u nastavku je usledila daleko bolja igra Alkaraza koji je u taj-brejku poravnao na 1:1 (6:7).

Vrlo zanimljiva situacija viđena je početkom drugog dela igre. 

Mladi Španac se razleteo po terenu, a Nole je odgovarao na sebi svojstven način, perfektnom defanzivom.

Alkaraz je već na startu oduzeo brejk Novaku i brzo poveo sa 2:0. Publika je neprestano podržavala Španca i njegove poene slavila gromoglasnim uzvicima, što nije bio slučaj u momentima kada je Đoković režirao zaista brilijatne poteze.

Nakon 29 udaraca u odlučujućem trenutku gema pri rezultatu 2:1, Novak je došao do zlata vrednog poena na krajnje spektakularan način. Umesto da pozdravi genijalne poteze Srbina, publika je uzdasima žalila zbog izjednačenja.

Nole je najpre izuzetno glasno proslavio poen, a potom na zanimljiv način ušao u konverzaciju sa navijačima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter