11
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RAŽNATOVIĆ OBJAVOM PONOVO PODGREJAO GLASINE: Zvezdina velika želja je slobodna, uskoro odluka o novom klubu!

Objavljeno: 16.07.23 u 16:33

Sjajni Amerikanac potencijalno pojačanje srpskog šampiona!

Američki bek šuter, Darijun Hilijard, zvanično je postao slobodan igrač. Čelnik poznate menadžerske agencije ‘BeoBasket’, Miško Ražnatović, potvrdio je informaciju putem zvaničnog Tviter naloga.

-Darijun Hilijard je zvanično slobodan igrač! Bivši igrač CSKA, Bajerna i Makabija uskoro će odlučiti o novoj destinaciji – napisao je Ražnatović.

Ranije tokom dana, u brojnim evropskim medijama, pojavile su se tvrdnje da je Crvena zvezda veoma zainteresovana za usluge Amerikanca. Duško Ivanović navodno vidi Hilijarda kao idealno rešenje na poziciji ‘dva’ koju u redovima crveno-belih pokrivaju još Nemanja Nedović i Branko Lazić.  

Nema sumnje da je nakon ove objave situacija daleko otvorenija i da će se uskoro znati gde Amerikanac nastavlja karijeru.

158
54

11 Komentara

  1. Komsinice, vi poludeste od ljubomore i zavisti, mozete dovesti 20 kosarkasa novih procicete kao i prosle sezone.Aktivirali ste najveceg prevaranta i njegovu agenciju da vas hrani nekim kosrkasima ali za dzabe vam je.. neka vam ga za sva vremens kao i COKI..

    8
    31
    Odgovori
  2. Raznatovicu zašto toliko mrziš partizan…….a ništa nemozes….batrgas se nameštaj konentarises uglavnom nesrećno…upoređuje generacije a treba li pominjati djordjevica danilovica….lepo ti sale odgovori..vratio si simonović zvezdi…znaci u NBA ništa ovde u aba makar nešto.. hoćeš i sengeliju da udomis…upropasti ih moj miško….samo šalje i najdalje od partizana

    11
    21
    Odgovori
  3. Partizan kupuje tipski i dovodi šta mu treba sa miroticem ima već jeziv tim..zvezda se pojačava stihijski..i o vaj bek fenera je dobar igrac ali ne zamolite novce samo sut…neznam šta bih rekao…obradović je ipak taj koji se pita…i radi njega igrači uglavnom odlučuju gde će.. hteo mi to da priznamo ili ne…

    12
    20
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter