2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDU NAPUŠTA JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA: Pokazao odličan kvalitet na pripremama, a sada bi mogao u Tursku ili Španiju! (FOTO)

Objavljeno: 15.07.23 u 13:15

Nišlija opravdao očekivanja.

Efekat Baraka Bahara je očigledno urodio plodom i igra Crvene zvezde pod njegovom dirigentskom palicom izgleda zaista sjajno. Oni koji nisu verovali u kvalitet izraelskog stručnjaka moraće da malo bolje pogledaju ono što je urađeno do sada. ’Crveno-beli’ su prvi deo priprema na Zlatiboru prošli sa lakoćom, obe utakmice dobijene Selekcija Užica 3:1 i Borac Banja Luka 2:0.

Nakon toga, usledilo je ono pravo i teži ispiti. Međutim, izabranici Baraka Bahara su ovaj deo posla završili kako treba. U Rusiji su odigrana tri susreta i svi dobijeni. Prvi test bio je protiv Zenita, a Zvezda je tu utakmicu dobila rezultatom 2:0, zatim su razbili Nefči sa 4:0 i na kraju Fenerbahče, gde su ’crveno-beli’ slavili sa 3:1 i osvojili ovaj turnir.

Može se reći da je Izraelac odlično započeo svoj trogodišnji mandat na klupu tima iz Ljutice Bogdana. Jedan od igrača koji su u ovom prirepmnom periodu pokazali odličan kvalitet jeste bivši fudbaler Radničkog Niša, Stefan Mitrović, koji je bio nezaustavljiv po desnom krilu, a Barak gao je korstio i kao ful beka, može se reći da on može pokrivati čitav desni bok.

FOTO: FK Crvena zvezda

Naravno, dobre partije se brzo primete, tako da i stižu ponude. Kako MaxBet Sport saznaje, Mitrović bi mogao ovog leta da napusti redove Crvene zvezde, a kao sledeće destinacije pominju se Španija Turska, ali i Portugal, jer je Porto ranije bio zainteresovan za njegove usluge. Klubovi koji se pominju su i Viljareal, Kadiz, a prema najnovijim informacijama u trku za ovog igrača će ući BašakšehirBešiktaš.

Mitrović je na stadion ‘Rajko Mitić’ stigao 2022. godine i od tada je zabeležio 26 nastupa i bio precizan 5 puta.

 

9
22

2 Komentara

  1. Natho orginalan i sto je primetio i video sanse su nam male da nesto osvojimo. Lola i ostali sto ga kritikuju isto to znaju sanse nikakve samo se uvlace kao oni su bili neki mnogo jaki igraci Natho je ipak igracina za njih i trbao bi u penziju jer nema vise jednostavno snage uprkos kondiciji malo losiji od nasega Saleta Ilica legende

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter