2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SE NE ZAUSTALJA: Ivanović ‘sklapa kockice’, litvanski reprezentativac zadužio crveno-beli dres! (FOTO)

Objavljeno: 15.07.23 u 10:44

Veliko pojačanje na Malom Kalemegdanu!

Litvanski reprezentativac i dugogišnji lider Baskonije, Rokas Giedraitis, novi je košarkaš Crvene zvezde!

Iskusni košarkaš (30 godina, rođen 16.08.1993.godine u Taurageu) stiže u Beograd iz Baskonije u kojoj je igrao prethodne 3 sezone. Sa crveno-belima je potpisao jednogodišnji ugovor.

Visok je 201 centimetar, i igra na poziciji krila. Imidž pouzdanog evroligaškog igrača i izvanrednog šutera izgradio je odličnim igrama u ekipi Albe iz Berlina (2018-2020) kao i  Baskoniji (2022-2023). Prve korake pravio je u rodnoj Litvaniji (Šiauliaj) i jednom od dva najveća litvanska kluba – Lijetuvos Ritasu (2015-2018).

Poznat je po odličnom šutu za tri poena i donosi uz veliku borbenost i novi kvalitet u ekipu Crvene zvezde Meridianbet koja se tokom leta već pojačala dolascima Davidovca, Simonovića, Teodosića, Hange, Tobija i Bolomboja,  ali i ostankom važnog šrafa u timu Luke Mitrovića.

17
1

2 Komentara

  1. Da li bi vi novinari bili ljubazni da pitate Čovica koliko nas ova gomila do sad košta ? 7 do sad…koliko su placeni ? Red je da znamo jer mi to placamo – Narod !

    1
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter