1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

RADOVAN PANKOV: ‘Za dve, tri godine prelazim u jednu od liga petice! Nemoguće je otići u Saudijsku Arabiju, žena i deca moraju biti kao nindže!’ (FOTO)

Objavljeno: 15.07.23 u 08:20

Defanzivac puca od samopouzdanja!

Nakon isteka šestomesečne pozajmice u Čukaričkom, uprkos usmenom dogovoru Radovan Pankov se na kratko vratio na ‘Marakanu‘, a potom ekspresno pronašao novi angažman. Klubovi nisu želeli da ometaju defanzivca u šansi da dobro zaradi i nastavi da gradi svoj put u inostranstvu.

Pankov je potpisao trogodišnji ugovor sa najtrofejnijim poljskim klubom, Legijom iz Varšave. 

FOTO: STARSPORT

 

Nekadašnji šampion sveta sa mladom reprezentacijom Srbije govorio je za tamošnji portal Legia.net i otkrio da mu je igranje Lige šampiona u dresu Crvene zvezde veći uspeh od titule na Novom Zelandu 2015. godine.

Radovan je u isto vreme imao ponude iz Japana i Saudijske Arabije, ali nije se dvoumio.

-Naravno, ali ponekad se ne radi samo o finansijama. Imao sam dobre uslove u Crvenoj zvezdi. Još sam mlad, želim da se dokažem, kako vidim, u Legiji ću provesti dve do tri godine i preći u jednu od prvih pet liga. U formi sam, vodim računa o svom životu, svom telu, tako da mislim da mogu da igram do 35-36. godine – istakao je Pankov i dodao:

– Imam još dovoljno vremena da se preselim na istok. Veoma važno pitanje je porodica sa kojom je nemoguće zajedno otići u Saudijsku Arabiju. Znaš kako je kad ne živiš u većem gradu. Deca i žene moraju biti kao nindže. Ne svidja mi se to – poručio je bivši defanzivac Crvene zvezde. 

 

15
9

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter