0
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic and Mathias Lessort during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Game 3 match between Partizan and Cedevita Olimpija at Stark Arena on June 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LESOR GOVORIO O BIVŠEM KAPITENU: Jedna stvar je prelomila da ostane u Partizanu, a to je ovo!

Objavljeno: 15.07.23 u 22:08

Centar se osvrnuo na bivše saradnike.

Nekadašnji igrač Partizana, Matjas Lesor, vrlo verovatno nikada neće zaboraviti period koji je proveo u Beogradu, ali je nedavno kao član Panatinaikosa govorio o svom nekadašnjem kapitenu, ali i klubu i treneru.

„Nas dvojica imamo mnogo toga zajedničkog. Da ne ulazim u detalje, ali mnogo toga nas spaja. Često smo se šalili i pričali da ćemo čekati ko će prvi da potpiše, pa onda ovaj drugi da ode isto tamo… Sve se, međutim, odigralo brzo i na lud način. Svi su misili da će preći u Barselonu, uključujući i mene. Ali, situacija se preokrenula i ostao je u Partizanu sa odličnim ugovorom, kakav i zaslužuje. Srećan sam zbog njega, a voleo bih da u budućnosti ponovo igramo zajedno, uživao sam u našoj saradnji. Voleo bih da igram sa bilo kojim saigračem iz Partizana jer smo formirali sjajnu grupu ljudi i jedinstvenu vezu među nama. Kevina smatram porodicom, on je moj brat i to je veće od košarke. Naše prijateljstvo će trajati večno, uveren sam u to“, ispričao je Lesor.

Morao je i o Žocu da kaže nešto.

„On zna da su igrači na prvom mestu ljudi, a tek onda profesionalci. Jasno mu je da ako si tužan zbog nečega u životu ne možeš da igraš dobro. Zato je potrebno pronaći balas, naučiti da upravljaš neuspesima i ponašaš se profesionalno. Kada istrčiš na teren moraš biti srećan, moraš da uživaš u svakom trenutku i da budeš koncentrisan, čiste glave, a ne da razmišljaš o stvarima oko tebe. Za mene je (u Partizan Mozzart Betu) bilo jako važno to što su me puštali da budem ono što jesam – Matijas Lesor, a ne samo igrač ili centar. Želeo sam da budem svoj, kao čovek i osoba, a Obradović mi je pomogao u tome. Dao mi je slobodu i unapredio me, kontrolišući moje pozitivne i negativne stvari da bih stigao do ovde gde sam sada. Zaista je sjajno imati takav odnos sa trenerom kao što je on“, istakao je Lesor.

 

16
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter