0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

ĐOKOVIĆ OBRADOVAO CELU SRBIJU: Jedna rečenica je dovoljna da slavlje počne! (FOTO)

Objavljeno: 15.07.23 u 09:50

‘Rekao sam selektoru da sam tu i jedva čekam!’

Novak Đoković uvek ispunjava svoja obećanja! Potvrdio je najbolji pojedinac u istoriji belog sporta ono što se nagoveštavalo i priželjkivalo u prethodnim mesecima. Nole će biti deo reprezentacije Srbije u septembru, kada Orlove očekuju mečevi grupne faze Dejvis kupa.

FOTO: STARSPORT

 

Selektor Viktor Troicki je uputio poziv Novaku i uvrstio ga je na spisak, a Đoković je sa zadovoljstvom prihvatio poziv.

– Igraću ove godine. Radujem se tome. Nisam igrao prošle godine – bilo mi je krivo jer sam se nadao da će momci da prođu grupu u Valensiji, pa da im se pridružim u Malagi. Taj format je ustaljen već nekoliko godina, imali smo tešku grupu prošle godine. Nadam se da ću biti zdrav i da ću biti na raspolaganju. Jeste da je raspored nezgodan, da se igra nedelju dana posle finala US opena, ali rekao sam selektoru Viktoru Troickom da sam tu i – jedva čekam – poručio je najbolji teniser svih vremena. 

10
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter