4
AdmiralBet ABA Liga

Luka Bozic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Zadar at Stark Arena on January 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŽOC NACILJAO POJAČANJE – NI MANJE, NI VIŠE NEGO MVP: Šta će reći Grobari? (VIDEO)

Objavljeno: 14.07.23 u 08:51

Bio bi ozbiljno pojačanje.

Partizan ovog leta traži još jedno pojačanje na poziciji niskog centra. Ostao je Zek Ledej, ali ne može sam da igra tu rolu, a kako prenosi MaxBet sport, oni su potencijalno našli rešenje.

U pitanju je MVP ABA lige za prethodnu sezonu, Luka Božić. Krilni centar Zadra je nesumnjivo zaslužio da se naplati nakon fantastične sezone koju je imao u ovom realno ne preterano kvalitetnom klubu.

Prosečno je upisivao 21.7 poena po meču, uz šut za dva od 59% i šut za tri nešto ispod 30%. Treba napomenuti da je hvatao skoro deset skokova i imao sedam asistencija po utakmici.

Božić je rodom iz Bjelovara, rođen je 1996. godine i ovo je bez sumnje bila njegova najbolja sezona u karijeri.

116
11

4 Komentara

  1. Bitno je da nije potrcko Miska R! Veliki govnar, kao covek ! Moze da ga RSA svim grobarima, opet cemo jenati njegove cigane i Cokija!

    3
    2
    Odgovori
  2. Kad se u Partizanu postavljalo pitanje vere, nacije, boje. Bitno je da je dobar igrac za klub, da gine za njega na parketu.

    23
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter