0
Košarka

FOTO: twitter/@nuggets

SPISAK KANAĐANA ULIVA STRAH U KOSTI: NBA zvezde spremne za Mundobasket!

Objavljeno: 14.07.23 u 09:58

Nestvaran sastav.

Mundobasket uskoro počinje, a reprezentacija Kanade je jutros obelodanila u kom sastavu putuju na Svetsko prvenstvo. Reč je o širem spisku, a kada se isti skrati, ako ostanu najveće zvezde, Kanade će biti u prva tri favorita za osvajanje. Đorđi Fernandez se opredelio za sledeće momke:

Šej Gildžes-Aleksander, Ar Džej Beret, Džamal Marej, Kajl Aleksander, Nikel Aleksander-Voker, Tre Bel-Hejns, Ošea Briset, Dilon Bruks, Lugenc Dort, Zek Edej, Melvin Eđim, Kori Džozef, Keli Olinik, Kevin Pangos, Dvajt Pauel, Kasijus Robertson, Fil Skrab, Tomas Skrab.

Zanimljivo je videti Tre Bel-Hejnsa, koji je sezonu za nama proveo u redovima podgoričke Budućnosti. Takođe tu je još jedan igrač koji je nekada nosio dres tima iz Podgorice, a reč je o Melvinu Edžimu.

Daleko najveće zvezde ovog nacionalnog tima su Džamal Marej i Šej Gildžes-Aleksander, ali svakako ne treba zaboraviti ni ostale igrače sa veoma bogatim NBA iskustvom.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter