0
Ostali sportovi

FOTO: Privatna arhiva

PODRŠKA: Štefanek, Kešelj i još nekoliko poznatih sportista stali uz Vulina!

Objavljeno: 14.07.23 u 11:58
I proslavljeni sportisti i sportski radnici daju podršku Aleksandru Vulinu u borbi za očuvanje srpskih nacionalnih interesa.
Osude povodom uvođenja američkih sankcija Vulinu pristižu od ljudi iz svih sfera srpskog društva.  Proslavljeni sportisti daju podršku Aleksandru Vulinu u borbi za očuvanje srpskih nacionalnih interesa.  Bivši as Crvene zvezde, košarkaš Marko Kešelj dao je podršku Vulinu.
„Puna podrška mom prijatelju Aleksandru u borbi za srpske nacionalne interese“, poručio je Kešelj.
Olimpijski šampion Davor Štefanek istakao je da je Aleksandar Vulin mnogo pomogao i doprineo razvoju sporta u Srbiji.
„Kao predsednik Sportskog saveza Srbije mogu da komentarišem Aleksandra Vulina samo kao čoveka koji izuzetno voli, pomaže i podržava sport u Srbiji. Tako je bilo dok je obavljao funkciju ministra odbrane, ali i kao ministar unutrasnjih poslova. Zajedno smo sproveli sjajne projekte, a najponosniji sam na projekat Sport u policiji“, istakao je Davor Štefanek.
AIBA World Boxing Championships-Belgrade 2021-Opening
Beograd, 28.10.2021.
Roy Johns Junior (left) Aleksandar Vulin (Right)
foto: Starsport.rs ©
Podršku su izjavama i objavama na svojim društvenim mrežama dali i Stefan Birčević (proslavljeni košarkaš), Nenad Stanković (prvak sveta u karateu), Slobodan Đurić (generalni sekretar Beogradske asocijacije za školski sport), Saša Luković (direktor STC Arilje) i mnogi drugi.
Željko Tanasković veliki odbojkaški as, predsednik Evropske federacije školskog sporta, takođe je dao podršku Aleksandru Vulinu istakavši da mora da nastavi da se bori za interese Srpskog sveta.Stigle su podrške i iz inostranstva od Roberta Rehera koji je poznati sportski radnik u Sloveniji i koji je istakao da je lično upoznao Vulina i da niko nema prava pa ni Amerikanci da zbog podrške drugoj zemlji uvode ljudima sankcije.

 

 

3
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter