1
Košarka

FOTO: STARSPORT

NOVI ODLAZAK IZ PARTIZANA: Australijanac se vratio u NBA ligu, igraće sa Dončićem u timu! (FOTO)

Objavljeno: 14.07.23 u 21:48

Nekadašnji peti pik ponovo u najkvalitetnijem takmičenju!

Doskorašnji as Partizana, Dante Eksum, novi je košarkaš Dalas Maveriksa. Peti pik na NBA draftu iz 2014.  godine posle dve sezone u evropskoj košarci ( po jedna sezona u dresu Barselone i Partizana) vraća se u najkvalitetnije takmičenje na planeti.

Reprezentativac Australije je prethodne sezone prosečno beležio 13,8 poena, 2,3 skoka i 2,7 asistenciaj po utakmici u crno-belom dresu.

Eksum je u Dalasu zadužio dres sa brojem ‘0’, koji su pre njega u istoriji Maveriksa nosili Šon Merion, Džoš Ričardson, Sterling Braun i Džastin Holidej.

1
2

1 Komentara

  1. Dante je bio odličan prošle sezone, možda i ključan igrač. Bez obzira što će mnogi dati taje epitet Panteru. Sada dovesti par dobrih igrača, pre svega 1 i 5, dok još ima šta da se probere. I ne zanositi se Mirotićem, koji sigurno neće doći, ni u KKP ni u CZV. A vidim da se o tome mnogo priča, bez ikakve istine.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter