0
ATP

FOTO: STARSPORT

MEDVEDEV: ‘Alakaraz je poput velike trojke! Moraš biti na maksimumu protiv Karlosa!’

Objavljeno: 14.07.23 u 22:30

Danilu su osećanja pomešana!

Ruski teniser, Danil Medvedev, poražen je u polufinalnu Vimbldona od Karlosa Alkaraza. Prvi reket sveta slavio je neočekivano lako, posle samo jednog sata i 50 minuta igre, rezultatom 3:0 (6:3, 6:3, 6:3).

Po završetku meča Rus je izneo utiske. 

– Nisam igrao loše, ali on je veoma jak igrač. On je poput velike trojke. Tek mu je 20 a već je osvojio gren slem, igrao fenomenalno, već je sakupio dosta nedelja na mestu broj 1. Protiv njega moraš da budeš na najvišem nivou, da pružiš apsolutno najbolje. Nisam bio loš, ali nisam pružio svoje najbolje. A protiv igrača kakvi su Karlos, Novak ili Rafa moraš da budeš na svom maksimumu. Bilo je teško, jer je Centralni teren drugačiji od Terena 1. Treba se adaptirati. Nije lako, prvi put sam bio na Centralnom tek ovog jutra. Imao sam 30 minuta. A zna se da je ritam najvažniji na travi. To mi je falilo, posebno na riternu – istakao je Medvedev i nastavio:

– Sa jedne strane želeo sam da igram u nedelju finale sa Novakom, želeo sam da pobedim ovaj meč. Ali sa druge strane ovo je moj najbolji Vimbldon. Na travi se ne osećam tako dobro. Ove dve nedelje osećao sam se sjajno. Na kraju sam među četiri najbolja sa igračima kao što su Novak, Karlos i Janik – poručio je ruski as. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter