8
Domaći fudbal

Ivica Kralj FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVICA KRALJ PORUČIO: ‘Očekujte neki novi Partizan!’

Objavljeno: 14.07.23 u 16:40

Vreme je da se ‘crno-beli’ trgnu.

Fudbaleri Partizana su nakon katastrofalno završene sezone počeli pripreme za novu, nadajući se da će biti mnogo bolja od prethodne. ’Crno-beli’ se trenutno nalaze u Sloveniji gde se pripremaju za narednu takmičarsku godinu. Tim Igora Duljaja je odigrao dve kontrolne utakmice, protiv Bohemijansa gde su poraženi 2:0 i  Drave koju su pobedili 3:0.

Crno-beli’ trenutno igraju poslednju kontrolnu utakmicu protiv Šturma iz Graca gde je rezultat na poluvremenu 1:1. Sportski direktor kluba iz Humske, Ivica Kralj govorio je da treba očekivati neki novi Partizan.

– Treba očekivati novi Parzizan, bolji i kvalitetniji nego u prethodnoj sezoni. Pripremali smo se 15 dana. Bilo je lepo gledati mlade igrače kako se odnose prema grbu Partizana, to smo od njih i očekivali. Veliku podršku su im pružili stariji igrači. To je izgledalo fantastično i još samo da to prenesemo na teren. – započeo je.

Dodao je da je došlo promene u igračkom kadru.

– Došlo je do promene u igračkom kadru. Nisam srećan što su nam otišla tri igrača, Došlo je šest novajlija, pet je tu sa nama na pripremama, šesti Ksander Severina dolazi u ponedeljak u Beograd. Imamo novu energiju i video sam promenu na bolje u poslednjih 15 dana. – nastavio je bivši golman Partizana.

Najavio je i nova pojačanja.

– Videli smo nekoliko igrača koji su na radaru, ali ne zavisi samo od nas. Izvesno je da u narednim danima bude jedan ili dva transefera. Akcenat je na mladosti Partizana i apelujem na sve za strpljenje i podršku. Na dan-dva smo do potpisivanja još jednog napadača, radi se o strancu. Bilo bi neozbiljno da pričam o imenima. – naveo je.

Na kraju se dotakao odluke FSS da fudbaleri iz Evropke Unije imaju status domaćih igrača.

– Olakšava nam to, pozdravljam taj potez. Odluka je trebalo da se donese mesec ili dva ranije da se organizujemo oko prelaznog roka. Ipak, naše opredeljenje su mladi igrači iz škole Partizana. – poručio je Kralj.

5
26

8 Komentara

    • Duljaj je lijepo rekao, da ista valja on nebi bio u Partizanu. SVAKE GODINE ISTA PRICA I NA KRAJU KI..A!DOKLE VISE? OVO STO GLEDAMO JE TUGA, CEMER, JAD, UNISTILI STE NAM REPUTACIJU TOLIKO DA UGRACI POD UGOVOROM BJEZE IZ KLUBA BEZ STRAHA OD POSLEDICA, JER ZNAJU KOLIKO STE TRULI. TRAORE JE BIO CASEMIRO ZA KANUTEA, A ANDRADE NIJE IMAO VREMENA NITI SANSE DA SE UIGRA SA EKIPOM, A OTJERALI STE OBOICU I DOVELI SCEKU I KANUTEA. TUGA! OSMAJLICA OCETE DA DOVEDETE DECKO U 50 TEKMI ZA REPKU CG NIJE DAO GOL. UGASENA JE STRUJA, BOLJE DA IDETE DOK JE JOS VRIJEME, JER KASNIJE I TEBE KRALJU CEKACE SUD(BAR INAJ GROBARSKI) SEVERINA NEMA NI HIGHLIGHTS NA YOU TUBE ALI JE DIBAR JER JE DZABE. NIKOLIC DA JE ISTA VRIJEDIO SAVO BI GA ZADRZAO I NAPRAVIO OD NJEGA IGRACA, KAO OD SADIKA, SUME. ALI NIJE MOGAO, I VI GA SAD VRACETE, NE ZNAM STA ON MIZE DA DONESE, PRESPOR,NEMA DRIBLING, NIJE KLASIČAN SPIC, ZA DANASNJI FUDBAL TO JE IGRAC MANJE. AKO SI GROBAR DAJ OSTAVKU I NE BRUKAJ NAS VISE.

      1
      0
      Odgovori
  1. a kakav je to novi partizan hoćemo biti treći makar zar vi iz uprave stvarno mislite da ste toliko pametni. Ni sam neznam šta bi vam napisao ustvari znam ali nebi bilo objavljeno. Prestanite više pričati kaka pojača pa koga više čekate hoće da pojačanja košarku da igraju ili fudbal za koi dan.Kad će da se uklope biće treba vremena da se slože kockice nesposobni ste za svaki vid posla osim kada primate plate jedino kada uzimate tu platu čudi me kako vas makar tada nije sramota.

    6
    0
    Odgovori
  2. Da li je moguće, pa koliko da se čeka, mučenici jedni, niko da se pobuni protiv ove dvojice, nesmetano da gledate košarku. Bednici jedni, zajedno sa igračima.

    3
    0
    Odgovori
  3. Sram te bilo JADNIČE….Trebali su da ti jave pre mesec dana da se ti i vazura organizujete…Pa bili ste 4 na tabeli, nisi vise na steti Macvi sada na šteti Partizanu…Sram te bilo!!!!

    10
    1
    Odgovori
    • Igore igore tanak si ti sa znanjem trenera da bi vodio Partizan. Od svih ovih mucenika nema 5 da se zove fudbaler ostalo sve za drugu i srbsku ligu. Kralj se uziveo u ulogu kralja skauta samo malo strpljenja dokle to vise sramota ekipu treba uigrati a vi dovodite pomocne trenere nekada se znalo znas fudbal ili ne nema svercanja i slepanja , trener ili zna ili ne kakvi pomocnici tako se i to malo novca trosi bespotrebno. Znaci prvenstvo pocinjemo prepodne posto je struja iskljucena . Cukaricki zamoli te da vam ustupe stadion za ligu konferencije
      A i nece vam trebati mozda vec prve utakmice rese i tu muku. Sve u svemu sramota ali vi neznate sta je to samo lova lova. Meni ostaje da gledam moga Partizana na yutube iz proslih vremena i da uzivam.

      12
      0
      Odgovori
  4. Crni Ivice dal si svestan sta pricas ovde nema igre niti igraca,gubi se od prosecnih ekipa iz smesnih liga,a tebi su merilo treceligasi Pesnica i Drava SRAMOTA dokle ste nas doveli!!!Gde su dva povratnika iz inostranstva koja ste navodno dogovorili i najavljivali ti i duo VV zimus prevaranti.Trazis strpljenje od nas,nisu vam dovoljne pet godine nego trazite jos koliko vam treba da nas unistite?Mars napolje,pokazali ste se i ti kod nas i u Macvi koju si zarubio izbacio u nizi rang svojim velikim znanjem i umecem,a i pomenuti duo VV koji nas je doveo do prosjackog stapa,dugove upetostrucili pritom ne osvojivsi nista!!!Nema vise cekanja i razumevanj za vas MARS NAPOLJE!!!

    13
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter