3
Evroliga

from left Luca Vildoza, Mathias Lessort, Yam Madar and Luka Mitrovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EVO KOLIKO ĆE MADAR ZARAĐIVATI U FENERU: Da li je Partizan mogao da mu ponudi iste uslove?

Objavljeno: 14.07.23 u 13:27

Korektna suma za mladog košarkaša.

Izraelski plejmejker Jam Madar napustio je Partizan i postao novi član turskog Fenerbahčea. Ova vest izazvala je burnu reakciju čelnika crno-belih, koji su ubrzo izdali saopštenje i optužili agenciju Beobasket i njenog rukovodioca Miška Ražnatovića za navodne nezakonite postupke.

Madar je napustio Partizan jer nisu uspeli da se dogovore o povećanju plate, a sada je iz izvora bliskih Fenerbahčeu procurela informacija o zaradi izraelskog plejmejkera. Očekuje se da Jam Madar na godišnjem nivou prihoduje 740.000 evra, a cifra je fiksna u obe godine ugovora.

from left Zach LeDay, Tristan Vukcevic, Aleksa Avramovic, Yam Madar, Dante Exum, Mathias Lessort, celebrate after winning the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens – 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)
MADAR O PARTIZANU

‘Sezona u kojoj smo svi uživali. Kao tim smo izlazili na teren boreći se za svaku utakmicu. Zaboleo nas je poraz od Real Madrida u plej-ofu Evrolige, ali smo morali da se fokusiramo i radimo sve da postanemo šampioni ABA lige. Radili smo naporno i zaslužili titulu. Obe sezone u Partizanu su mi bile veoma važne, lepo sam se proveo u Beogradu. Rad sa trenerom kakav je Željko Obradović me podigao na viši nivo kao igrača, zbog toga sam veoma srećan.’ – rekao je Jam Madar za klupski sajt Fenerbahčea.

1
11
3 Komentara
  1. Sta ste se uhvatili za Masdara,bolje pogledajte sta je kampaco uradio-placen10 000 000 eura ,a sta je uradi nista-kakav je to kosarkaqs kiji samo skakuce nije mi jasno-placen kao dva puta svi ostali zvezdini igraci.Problem je kampaco,a ne madar-sve je to logicno,ali ce morati obestecenje da se plati-verovatno ova konjina raqznatovic jer je on sve zakuvao.Jaramaz je kosarkas za madura0-Zeljko ga bas dozirano koristio ,a mislim da to nece biti tamo gde ide i verovali ili ne –propasce –iako ce ga jevrejski lobi pokusati spasiti.Samo pod Zeljkovo, palicom bi se razvio u odluicnog igraca,a ovako nista od njega.

    6
    0
    Odgovori
  2. 740/12=61,6
    Koliko sam shvatio Partizanu su tražili 75 000 platu, a to je 900 hiljada po godini. To je znatno vise od Fenera…neka mu je srećan put, u Partizanu je postao igrac i igrao bi ovu sezonu, a videćemo sta ce biti među onim „azdajama“ u Feneru. Nije sve u novcima.

    5
    0
    Odgovori
    • Ne, trazili su povecanje od 75000 na postojeci ugovor, i da se produzi za jedno godinu, a cini mi se da je njegov ugovor 400k, tako da je bilo povoljan iznos za njega. Ovi iz partizana su zeznuli, i sad nece da priznaju

      1
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter