0
Fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

DULJAJ NAKON PORAZA OD ŠTURMA: ’Previše smo srljali, to je posledica umora!’ (VIDEO)

Objavljeno: 14.07.23 u 19:35

’Crno-beli’ pali na ispitu.

Fudbaleri Partizana se trenutno nalaze u Sloveniji gde se pripremaju za narednu takmičarsku godinu. Tim Igora Duljaja je odigrao dve kontrolne utakmice, protiv Bohemijansa gde su poraženi 2:0 i  Drave koju su pobedili 3:0. Danas je tim iz Humske odigrao poslednju kontrolnu utakmicu, ali se nisu baš nešto proslavili, jer su poraženi od ekipa Šturma iz Graca rezultatom 2:1 i nastavili lošu formu.

Partizan je poveo golom Nikolića u 11. minutu, da bi Austrajianci došli do rezultatskog egala u 38. minutu kada je sa bele tačke bio precizan Jančer. Tačku na susret stavio je autogol Markovića u 53. minutu. Nakon susreta, trener Igor Duljaj je rekao da su mogli duže da drže loptu, ali da je to sve posledica umora i dekoncentracije.

Slažem se da smo mogli malo duže da držimo loptu, previše smo srljali, ali to je posledica umora, dekoncentracije… Da li nam nedostaje jedan plejmejker? Biće. – naveo je strateg tima iz Humske.

Dodao je da su primili golove iz prekida i da im se to često dešava.

-To je za očekivati, zato što smo u jeku priprema. Imamo dve nedelje do početka sezone. Prvo poluvreme je bilo bolje nego drugo, a u drugom smo dosta mešali sastav, igrali sa dosta mladih igrača. Primili smo dva gola iz preida, što nam se često dešava. Dalje, otvarali smo im dosta prostora za polukontre. Na tome moramo da radim. –istakao je Igor.

Na kraju je uputio reči hvale stelcu jedniog gola Nikoliću.

-Nikolić je dao fenomenalan gol. Bolestan je izašao na teren i to na njegovo insistiranje. Videli ste šta znači kad je neko fizički jak. A, njegovo majstorstvo se ne dovodi u pitanje. – zaključio je Duljaj.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter