1
Evroliga

FOTO: Twitter/@Goran_Dragic

DRAGIĆ PRVI PUT PROGOVORIO O SVOJOJ BUDUĆNOSTI: Evo šta je rekao iskusni plejmejker!

Objavljeno: 14.07.23 u 12:24

Ipak ništa od ‘crno-belog’ dresa, barem za sada.

Prethodnih dana su mnogi evropski insajderi povezivali Gorana Dragića sa Partizanom, a neki su išli toliko daleko, da su govorili kako je sve gotovo. Zapravo, Dragić je mislima potpuno usmeren ka NBA ligi, što je sada i potvrdio:

‘Želim da se vratim u Majami. Sada svi tamo čekaju Dejma Lilarda i njegovu odluku, ali kada se to završi biće prilike i z adruge igrače. Razgovaram i sa drugim klubovima, ali će se sve znati u narednih nekoliko dana. Majami je moj dom, tamo moja deca idu u školu i sve ide kako treba tamo. Proveo sam sedam najboljih godina moje karijere u Majamiju i povratak u taj grad bi bio fenomenalan, kao šlag na tortu.’ – rekao je Dragić i potom dodao:

FOTO: STARSPORT

‘Neophodno je da se shvati da je NBA biznis i da se računi svode na kraju. Majami je imao sjajnu sezonu i igrao finale i sada su promenili pola tima. Teško je zadržati igrače i u NBA to znaju. Danas si u Majamiju, a sutra negde u Memfisu ili ko zna gde i stvari tako funkcionišu.’ – zaključio je on.

Dragić dugo godina igra u najjačoj ligi sveta i bio bi strašno pojačanje za bilo koji tim u Evropi.

2
1

1 Komentara

  1. Dragic vise nema veliku cenu u NBA, i tu se mozda krije mogucnost njegovog dolaska u Partizan.. On je napunio 37 godina i nije perspektiva, a skup je za Partizan, tako da mislim da Naneli ostaje, a slovenacki Srbin zavrsi negde u NBA, u B ili C postavi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter