3
Evroliga

Facundo Campazzo Zach Leday ABA liga, Finale treca utakmica, Crvena Zvezda - Partizan , Srbija, Beograd 18.6.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVANIČNO: Fakundo Kampaco više nije igrač Crvene zvezde!

Objavljeno: 13.07.23 u 19:48

Donekle očekivan ishod.

Nakon nekoliko nedelja u kojima su se navijači Zvezde nadali da će Kampaco ostati u ‘crveno-belom’ dresu, nadalju je došao kraj. Argentinski plejmejker je i zvanično napustio klub sa ‘Malog Kalemegdana’, a Zvezda je to objavila na svojim društvenim mrežama.

‘Prvotimac Crvene zvezde i reprezentativac Argentine Fakundo Kampaco nije više igrač našeg kluba.

Nakon Luke Vildoze postao je drugi Argentinac koji nosio dres i grb Crvene zvezde, a svojim ponašanjem na terenu i van njega, davao je sve od sebe da reprezentuje klub na pravi način, ali i pomogne timu da ostvari što bolje rezultate na terenu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KK Crvena zvezda Meridianbet (@crvenazvezdakk)


Sa Crvenom zvezdom je osvojio 2 trofeja, prvenstvo Srbije i Kup Radivoja Koraća.

Klub ovom prilikom želi još jednom da se zahvali Fakundu na svemu što je učinio i dao u dresu Crvene zvezde Meridianbet i da mu poželi puno zdravlja i sreće u nastavku karijere.’ – stoji u objavi.

Kampaco će najverovatnije pojačati ekipu Real Madrida, kao što se i pisalo prethodnih nedelja.

4
15

3 Komentara

  1. Kampačo nije ništa napravio u Zvezdi , prosječan igrač koji jako puno zarađuje za svoje mogućnosti, u finalu protiv partizana brutalno loš jedan igrač koji je toliko plaćen trebao se istaknuti

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter