0
Tenis

FOTO: Screenshot

VIMBLDON ODBIO ZAHTEV ĐOKOVIĆA: Organizatori ipak nisu uslišili molbe srpskog tenisera.

Objavljeno: 13.07.23 u 11:05

Moraće da se pomiri sa trenutnim stanjem.

Trenutno je turnir na travnatoj podlozi, Vimbldon, a Novak Đoković brani titulu. Najbolji srpski teniser se već plasirao polufinale gde će igrati protiv Jana Sinera. i nastavlja da krči svoj put ka novom zlatu. Ako osvoji turnir u Londonu, ovo će mu biti 24. grend-slem titula, a takođe izjednačiće se sa Federerom po broju osvojenih trofeja na travi (8).

Đoković je osvajanjem Rolan Garosa postao apsolutni vladar belog sporta, jer je došao do rekordne 23. grend-slem titule, ostavivši iza sebe Rafaela Nadala sa 22 i Rodžera Federera sa 20. Trenutno najveći rival Novaku, jeste Španski teniser, Karlos Alkaraz, koji je trenutno prvi reket sveta.

Nole svoj meč igra sutra protiv Italijana dok će Španac odmeriti snage sa Danilom Medvedevim takođe sutra. Ono što je glavni problem ovogodišnjeg Vimbldona jeste termini za odigravanje, pošto u Londonu vlada policijski čas, pa se mečevi nastavljaju i dan kasnije.

O ovom problem je pričao i sam Novak koji je svoj susret sa Hubertom Hurkačem morao da razlaže na dva dana. On je nakon tog susreta govorio o lošoj organizaciji Vimbldona, rekavši da mečeva treba počinju bar u 12:00.

-Mislim da Vimbldon to mora da promeni. Mislim da je policijski čas teško pomeriti, ali mislim da mečevi mogu da počinju bar u 12.00. – naveo je.

Međutim, oragnizatori su odbili Novakov predlog, pa će mečevi i dalje počinjati od 14:30, osim toga neće biti ni ukidanje policijskog časa.

8
13

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter