0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA, DELE ALI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO FUDBALSKI SVET: ‘Mamin drug me je sekusualno zlostavljao sa šest godina, sa osam sam već dilovao drogu u Africi!’ (VIDEO)

Objavljeno: 13.07.23 u 14:46

Ispovest nekadašnjeg reprezentativca Engleske!

Fudbaler Evertona, nekada velika nada engleskog sporta, Dele Ali, bio je gost podkasta Garija Nevila. Dele Ali je ‘otvorio dušu’ i progovorio o svim životnim nedaćama sa kojima je bio primoran da se suoči još od ranog detinjstva.

-Nikada nisam želeo da pričam o tome, ali su to stvari koje su obeležile moj život. Sa šest godina me je seksualno zlostavljao mamin prijatelj. Ona je bila alkoholičar i nije vodila računa o meni, a on je to zloupotrebio. Bio sam kriv za sve, pa su me poslali u Afriku da se naučim disciplini. Počeo sam da pušim sa 7, a već godinu dana kasnije sam dilovao drogu – istakao je fudbaler i nastavio:

-Rekli su mi da niko neće provaliti klinca na bicikli, pa sam tako išao po gradu i prodavao drogu. Nosio sam loptu, ispod koje je bila droga. Sa 11 godina jedan momak iz kraja me je obesio na mostu. Jedva sam se izvukao. Sa 12 su me usvojili divni ljudi i njima dugujem posebnu zahvalnost što sam uspeo da se izvučem iz svega toga. Krenuo sam na terapije, imao sam dosta psihičkih problema zbog svega i razgovori sa terapeutima su mi mnogo pomogli – poručio je u suzama Dele Ali.

3
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter