1
AdmiralBet ABA Liga

Mateuz Ponitka (L) and Luca Vildoza during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Panathinaikos Athens and Crvena Zvezda mts Belgrade at Oaka Altion Arena on March 10, 2023 in Athens, Greece. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PONITKA OTKRIO: Zvala ga je Zvezda, ali samo zbog jednog čoveka je izabrao Partizan!

Objavljeno: 13.07.23 u 16:56

Izabrao je ‘crno-belu’ stranu Beograda.

Ono što je sigurno od jutros obradovalo navijače Partizana jeste povratak Ognjena Jaramaza u ‘crno-beli’ dres, koji je potpisao ugovor na dve godine. Međutim, tu nije kraj, tim Željka Obradovića biće jači za bivšeg košarkaša Panatinaikosa, Mateuša Pontiku, koji je potpisao ugovor na jednu godinu i plus na još jednu ukoliko ispuni zadovolji kriterijume.

Sjajni krilni košarkaš je potvrdio da je bio u pregovorima sa Crvenom zvezdom i Makabijem, ali je poziv Željka Obradovića bio ključan.

‘Razgovarao sam sa Crvenom zvezdom i Makabijem, tu je bio i Partizan. Imao sam opcije, ali na kraju je ime i poziv Željka Obradovića prelomio u korist Partizana. Svideo mi se projekat, tim koji želi da napreduje. Još dok sam bio u Panatinaikosu sam video da je ekipa odlična, da klub ima velike ambicije. Čak i sa strane gledajući kako sve to izgleda pomislio sam da je to odlična organizacija, a kad sam zvanično deo toga uveriću se u sve i sam. Zasad sve ide kako sam očekivao.’ – rekao je Ponitka u razgovoru za MozzartSport.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

11
4

1 Komentara

  1. Ponitka je kvalitet koji Grci nisu umeli da iskoriste.. Igrac je koji ne kreira senzacionalne i vrhunske poteze, jer radi za tim, sto pokazuju i njegovi rezultati u Evropi… Cifra od 200 000 evra vise nego od CZ, medijska je podmetacina Predgradja i BG medija koji su na pojilu u Ljutice Bogdana.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter