2
Evroliga

FOTO: Youtube/Screenshot

PARTIZAN PRATI ISKUSNOG NBA IGRAČA: Pored crno-belih u konkurenciji i Olimpijakos!

Objavljeno: 13.07.23 u 23:13

Bilo bi to ogromno pojačanje.

Nakon što su ozvaničeni dolasci Ognjena Jaramaza i Mateuša Ponitke, KK Partizan nastavlja da radi na sklapanju tima i traženju novih pojačanja. Kao jedna od opcija na poziciji plejmejkera, pojavio se Raul Neto, dugogodišnji NBA košarkaš, javlja poznati grčki insajder Hristos Harpidis.

Olimpijakos i Partizan prate status Raula Neta. Velike su šanse da ga jedan od ova dva kluba potpiše – napisao je Harpidis.

Tridesetjednogodišnji Brazilac, u protekloj sezoni je nosio dres Klivlend Kavalirsa, gde je zabeležio 48 nastupa. Pre toga, igrao je dve sezone u Vizardsima (134 meča), zatim sezonu u Filadelfiji (54 meča) i čak 4 sezone u Juti (199 mečeva).

Od 435 utakmica koje je odigrao u najkvalitetnijoj ligi sveta, startovao je 99 puta, a u proseku je beležio 5.7 poena, 2.1 asistenciju i 1.5 skokova za oko 15 minuta na terenu.

Najbolju sezonu u karijeri odigrao je 2020/21, kada je prosečno na parketu provodio oko 22 minuta i upisivao je 8.7 poena, 2.4 skoka i 2.3 asistencije, uz 39% za tri. Pored toga, bio je aktivan i u odbrani, jer je po meču upisivao 1.1 ukradenu loptu.

Pre dolaska u NBA ligu, igrao je za Minas, Gipuzkou i Mursiju, a draftovan je 2013. godine kao 37. pik od strane Atlanta Hoksa.

U kom timu bi se Nikola Mirotić najbolje snašao?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

19
1

2 Komentara

  1. Skoro da sam siguran da Raul Neto nije primarni cilj, vec skretanje paznje. Cekam realizaciju radi potvrde pretpostavke.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter