0
Evroliga

Ioannis Papapetrou during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PAPAPETRU O OBRADOVIĆU: ‘Najbolji evropski trener svih vremena!’

Objavljeno: 13.07.23 u 20:58

Imali su sjajnu saradnju.

Grčki košarkaš Joanis Papapetru zvanično je napustio KK Partizan Mozzartbet. On je pojačao Panatinaikos, gde se vratio nakon jedne sezone odigrane u beogradskom timu, sa kojim je osvojio ABA ligu. O svom doskorašnjem treneru, imao je samo reči hvale:

‘Iskreno, za mene je Željko Obradović najbolji evropski trener svih vremena. Istovremeno moram da naglasim da je pored činjenica da je vrhunski stručnjak i trener, izuzetan čovek.’ – rekao je Papapetru i potom dodao:

‘Imali smo sjajnu sezonu. Bili smo na pragu plasmana na finalni turnir Evrolige, osvojili smo trofej u ABA ligi, atmosfera na utakmicama je bila nestvarna. Svestan sam da sa mogao mnogo više, da su navijači očekivali mnogo više, ali jednostavno, nekada se kockice ne poklope.’ – zaključio je Joanis.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter