0
Tenis

FOTO: STARSPORT

OLGA DANILOVIĆ BRZO ZABORAVILA VIMBLDON: Srpska teniserka sjajnom igrom do polufinala Baštada!

Objavljeno: 13.07.23 u 22:58

Apsolutno zaslužen trijumf.

Srpska teniserka Olga Danilović, impresivnom igrom, plasirala se u polufinale turnira u Baštadu, nakon što je danas pobedila Viktoriju Tomovu iz Bugarske sa 2:0 u setovima (6:3, 6:3).

Danilović je dominirala tokom celog meča, sprečavajući Bugarku da se razigra. Susret je završen za manje od sat i po vremena.

U prvom setu su viđeni brojni brejkovi. Prvo je Olga ostvarila jedan, zatim je to uspela i Tomova, a onda je Danilovićeva napravila još dva brejka, dok je Bugarka ostvarila još jedan. Na kraju, Danilović je imala jedan brejk više i osvojila set, rezultatom 6:3.

Drugi set je bio sličan. Olga je prva napravila brejk, zatim je Tomova uzvratila, a potom je Danilović ponovo napravila brejk. Na kraju, u završnom gemu, Danilović je iskoristila treću meč loptu i osigurala pobedu.

Njena sledeća protivnica u polufinalu biće druga nositeljka Elina Putinceva iz Kazahstana. Drugo polufinale će se odigrati između Eme Navaro i Luize Ćiriko.

Da li će Novak Đoković osvojiti Vimbldon?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter