1
Košarka

FOTO: Starsport

NOVI OBRT U SITUACIJI KLS-PARTIZAN: Evo kakva je odluka doneta!

Objavljeno: 13.07.23 u 12:35

Ipak će moći da igraju ovo takmičenje.

Košarkaši Partizana su imali dobru sezonu, osvojivši AdmiralBet ABA ligu nakon deset godina čekanja, pobedivši Crvenu zvezdu u finalnoj seriji 3:2. Istakli su se sjajnim partijama i u Evroligi gde su bili na korak od fajnal-fora, kada su poveli 2:0 u seriji protiv Real Madrida, ali su ’kraljevi’ na kraju preokrenuli i trijumfovali 3:2.

Što se tiče KLS, tim Željka Obradovića je suspendovan iz ovog takmičenja zbog toga što ‘crno-beli’ nisu platili određenje naknade. Povodom toga oglasio se bio i direktor ovog takmičenja Aleksandar Grujin, rekavši da je Partizan kao i svi klubovi dobio poziv da podnese zahteb za učestvovanje.

-Partizan je, kao i svi klubovi KLS, dobio poziv da podnese zahtev za dobijanje dozvole za sezonu 2023/24. i dostavi svu neophodnu dokumentaciju, imao je, naravno, tu obavezu kao i ostali učesnici. Nažalost, nije ispunio sve propisane uslove, a nisu ni Sloga, Sloboda, Radnički i OKK Novi Pazar. – poručio je.

Nakon toga, Partizan je uložio žalbu na ovu odluku, koja je usvojena i ‘crno-beli’ će moći da igraju KLS naredne takmičarske godine pošto kako navodi Sport Klub izmirili sva preostala dugovanja.

14
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter