0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KRASO SREĆAN U ZVEZDI: ’Imam osečaj da igram ovde mnogo duže!’

Objavljeno: 13.07.23 u 14:30

Odlična atmosfera u Ljutice Bogdana.

Efekat Baraka Bahara je očigledno urodio plodom i igra Crvene zvezde pod njegovom dirigentskom palicom izgleda zaista sjajno. Oni koji nisu verovali u kvalitet izraelskog stručnjaka moraće da malo bolje pogledaju ono što je urađeno do sada. ’Crveno-beli’ su prvi deo priprema na Zlatiboru prošli sa lakoćom, obe utakmice dobijene Selekcija Užica 3:1 i Borac Banja Luka 2:0.

Nakon toga, usledilo je ono pravo i teži ispiti. Međutim, izabranici Baraka Bahara su ovaj deo posla završili kako treba. U Rusiji su odigrana tri susreta i svi dobijeni. Prvi test bio je protiv Zenita, a Zvezda je tu utakmicu dobila rezultatom 2:0, zatim su razbili Nefči sa 4:0 i na kraju Fenerbahče, gde su ’crveno-beli’ slavili sa 3:1 i osvojili ovaj turnir.

Može se reći, uspešno je Bahar započeo svoj trogodišnji mandat na klupi tima iz Ljutice Bogdana. Što se tiče pojačanja tu su Omri Glazer, Piter Olajinka, Marko Stamenić, Edmundo Ado i Žan Filip Kraso. Kraso je pokazao izuzetan kvalitet na svim utakmicama u Rusiji, a od kako je došao u novi tim zadovoljan je pogotovu svojim saigračima.

– Saigrači su odlični, srećan sam što sam u Zvezdi, zaista je sve u najboljem redu. Imam osećaj da igramo mnogo duže zajedno, utisak je da sam se već uigrao sa ekipom, a i pobede govore u prilog tome. Jesu pripreme, ali je bitno i da pobeđuješ. Svestan sam da je Zvezda veliki klub. – započeo je.

Dodao je da su pripreme u Rusiji prošle u najboljem redu.

– Pripreme u Rusiji su prošle u najboljem redu, mnogo smo radili, na svakom treningu se videla suština onoga što želimo da prikažemo na terenu, a utakmice su najbolji put da se spremimo za sezonu. Ostvarili smo tri pobede protiv dobrih timova, osvojili turnir i mislim da možemo da budemo zadovoljni. – nastavio je fudbaler iz Obale Slonovače.

Naveo je da imaju sjajan strčni štab.

– Imamo sjajan stručni štab, znaju šta hoće sa ekipom, prihvatili smo to i vidimo rezultate na terenu. Radićemo na tome da budemo što bolji.- kazao je.

Na kraju je istakao da jedva čeka oseti punu Marakanu.

– Mnogo poruka dobijam od navijača, ali ne stižem svima da odgovorim. Ipak, lepo je, raduje me kad vidim da su uzbuđeni zbog toga kako igramo. Upućen sam da je u toku prodaja sezonskih ulaznica i nadam se da će nam navijači kupovinom tih ulaznica pokazati poverenje, a mi ćemo dati sve od sebe da ga opravdamo, tako da jedva čekam da osetim atmosferu Marakane. Nadam se da će tribine biti pune uvek, a ne samo u Ligi šampiona. – zaključio je Kraso.

 

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter