0
Košarka

FOTO: Twitter/KK Partizan Mozzart Bet

‘GROBARI’ ĆE BITI ODUŠEVLJENI: Jedan od ljubimaca ponovo u ‘crno-belom’ dresu! (FOTO)

Objavljeno: 13.07.23 u 09:30

Odličan posao.

Imaju iza sebe odličnu sezonu košarkaši Partizana, osvojivši AdmiralBet ABA ligu nakon deset godina čekanja, pobedivši Crvenu zvezdu u finalnoj seriji 3:2. Istakli su se sjajnim partijama i u Evroligi gde su bili na korak od fajnal-fora, kada su poveli 2:0 u seriji protiv Real Madrida, ali su ’kraljevi’ na kraju preokrenuli i trijumfovali 3:2.

Ipak na kraju sezonu klub su napustili nosioci igre ‘crno-belih’  Matijas Lesor i Dante EksumJanis Papapetru, ali su ugovore produžili Kevin Panter i Zek Ledej, pominjalo se i da bi Džejms Naneli mogao u Barselonu. Takođe, pominje se da bi Nikola Mirotić mogao postane novi košarkaš tima Željka Obradovića Ono što će sigurno obradovati sve navijače Partizana jeste povratak jednog od njihovih ljubimaca, Ognjena Jaramaza

FOTO: Starsport

On je raskinuo ugovor sa Bajernom, a ‘crnp-beli’ dres nosiće u nardne dve godine. On je osim ova dva kluba igrao još za Megu, San Pablo, Smedervo, a prošle sezone je za ‘bavarce’Evroligi beležio prosečno 6,3 poena i 1,6 asitenciju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

12
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter