0
Fudbal

FOTO: Twitter/@juventusfc

DA LI JE VREME ZA RASTANAK?: Alegri otpisao jednog od najboljih igrača Juventusa! (FOTO)

Objavljeno: 13.07.23 u 11:50

Više od decenije traje ljubav između ’stare dame’ i Bonućija.

Juventus je imao turbulentnu sezonu sa mnogim usponima i padovima. Seriju A su zavrišili kao sedmi, a ispali u polufinalima Lige Evrope i Kupa Italije. Prvo je uprava morala da ode zbog finansijskih malverzacija, pritom su im oduzeti bodovi (15), a onda vraćeni. Taman su ušli u dobru seriju, a onda ponovo oduzmanje bodova i to kada su bili drugi na tabeli, ali ovog puta 10.

Sada su izbačeni iz Evrpe, kako bi izbegli određenje kazne. Što se tiče igračkog kadra, Di Marija je napustio Juve i vratio se u Benfiku, dok je Vlahović već duže vreme na izlaznim vratima. Strateg ‘stare dame’, Maksimilijano Alegri, više ne računa na kapitena kluba, Leonarda Bonućija, koji je prošle sezone imao dosta prolema sa povredama.

FOTO: Twitter/ Juventus FC

Njemu ugovor ističe na kraju naredne takmičarske godine, a najavio je da će tada okačiti kopačke o klin. Takođe, Bonući neće putovati sa ekipom na turneju u SAD. On je u Juventus stigao 2010. godine iz Barija, a igrao je još i za Milan, Inter, Đenovu. Činio je jedan od najčvrćih bedema u odbrani zajedno sa Kelinijem i Barzaljijem, čineći čuveni trio Bonući-Kelini-Barzalji.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter