0
Košarka

Deni Avdija and Nemanja Nedovic Israel - Serbia, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, Group Phase, Group D, Izrael - Srbija 6.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DA LI JE NEDOVIĆ OTKRIO DA IGRA ZA SRBIJU: Objavio je posebnu sliku, čeka se Pešićev spisak!

Objavljeno: 13.07.23 u 22:11

Uskoro očekujemo i spisak svih pozvanih.

Nemanja Nedović se trenutno odmara i priprema za novu sezonu, ali se istovremeno spekuliše da li će zaigrati i za reprezentaciju Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu u košarci. Prvenstvo će se održati od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Iako selektor Svetislav Pešić još nije objavio konačan spisak, mnogi su protumačili Nedovićevu objavu na društvenim mrežama kao nagoveštaj njegovog učešća.

Nedović je na svom profilu na Instagramu podelio fotografiju sa odmora, ali je takođe postavio sliku na kojoj nosi dres reprezentacije Srbije.

FOTO: Instagram/Screenshot

Ovo je navelo mnoge da pretpostave da Nedović šalje poruku da će konkurisati za mesto među najboljih 12 igrača koji će predstavljati Srbiju na Mundobasketu.

Kao i kod ostalih reprezentacija, spisak igrača koji će predstavljati Srbiju biće objavljen u narednom periodu.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter