0
Fudbal

FOTO: Twitter/@AlNassrFC

RONALDOV KLUB KAŽNJEN ZABRANOM TRANSFERA: Plaćaju tolike milione, a ostaju dužni „pravi sitniš“!

Objavljeno: 12.07.23 u 12:23

Deluje neverovatno, ali je istinito.

Al Nasr, klub za koji igra Kristijano Ronaldo, suočava se s ozbiljnom kaznom od strane Disciplinske komisije Svetske kuće fudbala (FIFA). Prema izveštaju londonskog lista „Dejli miror“, FIFA je odlučila da klubu zabrani dovođenje igrača u naredna tri prelazna roka.

Kazna je rezultat neisplaćenog duga koji Al Nasr ima prema engleskom drugoligašu Lesteru, za transfer Ahmeda Muse u 2018. godini. Transfer je vredan 16,5 miliona evra, a klub je ostao dužan oko 460 hiljada evra sa kamatama. I pored više opomena da izmire dug, Al Nasr nije izvršio plaćanje, što je dovelo do odluke FIFA da izrekne oštru kaznu.

Zanimljivo je napomenuti da je Al Nasr nedavno platio Interu 18 miliona evra za transfer Marcela Brozovića, uz godišnju platu od 30 miliona evra. Međutim, uprkos tom visokom izdatku, klub nije uspeo da izmiri svoje obaveze prema Lesteru, što je rezultiralo ovom disciplinskom merom.

U medijima se takođe spekuliše da Al Nasr ima nameru da dovede i golmana Davida de Heu iz Mančester junajteda, kao i vezistu Hakima Ziješa iz Čelsija. Međutim, ova kazna FIFA može ozbiljno uticati na mogućnosti kluba da sprovede planirane transfere i dovede ove igrače u svoje redove.

U kom timu bi se Nikola Mirotić najbolje snašao?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter