2
AdmiralBet ABA Liga

Filip Petrusev (R) and Mateuz Ponitka during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Panathinaikos Athens and Crvena Zvezda mts Belgrade at Oaka Altion Arena on March 10, 2023 in Athens, Greece. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN KRADE POJAČANJE ZVEZDI: Otkrio je da pregovara sa crveno-belima, a sada je na korak od crno-belih!

Objavljeno: 12.07.23 u 12:51

Mogli bi da vidimo veliki obrt.

Nakon što je Crvena zvezda odustala od Mateuša Ponitke, poljski reprezentativac se navodno nalazi u završnim pregovorima s Partizanom, prema informacijama koje je saznao „Telegraf“. Pored toga, da je Ponitka pred potpisom za ekipu najtrofejnijeg evropskog trenera Željka Obradovića, prenose i ostali srpski mediji.

U poslednjih 24 sata, Ponitka je postao predmet interesovanja oba beogradska kluba, nakon što je bilo jasno da neće produžiti ugovor sa Panatinaikosom.

Grčki čak su objavili da je Crvena zvezda ponudila dvogodišnji ugovor vredan 600.000 evra po sezoni, dok je i sam Ponitka otkrio da pregovara sa vicešampionom ABA lige.

Mateuz Ponitka (C) Mathias Lessort (L) and Aleksa Avramovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens – 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ipak, očigledno je taj posao propao, jer je prema saznanjima pomenutog portala, Ponitka je vrlo blizu dogovora sa Partizanom, dok su crveno-beli odlučili da ne ostanu u trci za njegov potpis i preusmerili su se ka drugim opcijama.

Poljski košarkaš je protekle sezone odigrao 27 utakmica u Evroligi, od kojih je 6 startovao. Prosečno je bečežio 8.4 poena, 5.2 skoka i 2.4 asistencije za oko 25 minuta na parketu.

U kom timu bi se Nikola Mirotić najbolje snašao?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
24
4

2 Komentara

  1. Petrušev obavezno zadržati, i Nedovića. Dovesti jakog centra i 4 skočnog i naravno šutera to je falilo i malo je to bilo ove sezone i to zbog višokih igrača, drukčije bi bilo. Sećate se Marjanovića, Katića uvek jedan čuvar više tako da su šuteri vladali i takva bi Zvezda bila u plej ofu. Ako Kalenić dođe, trebalo bi za te pare za Mirotića zvati Vasu, Jovića ili nekih poznatih pleja kao Vildoza…..

    0
    0
    Odgovori
  2. Bolje Zvezda da zaboravi Mirotića. Za te pare može dovesti 2 3 dobra mlađa igrača koji igraju u Evropi i boljeg trenera, Pešića ili njegovog pomoćnika iz Reprezentaciju. Što da ne i nekih mladih koji su bili treneri zvezde, pa i Partizana. Treba ju šuteri i Centri. Kako Raduljicu i Kuzmanović nisu mogli da pomognu, pa makar po minut dva po četvrtini. Treba nam 4 visoka i atleta. Kao što Grobari imaju onog našeg krakatog Smajlagića

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter