0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - MARCH 24: Ioannis Papapetrou after the 2022-23 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 30 game between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Piraeus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by: Dimitrije Vasiljević/STARSPORT)

PARTIZAN I PAPAPETRU SE ZVANIČNO RASTAJU: Grk napisao emotivnu oproštajnu poruku za navijače! (FOTO)

Objavljeno: 12.07.23 u 15:51

„Teško je reći doviđenja ljudima koji su mi dali toliko bezuslovne ljubavi.“

Grčki košarkaš Joanis Papapetru, danas je i zvanično napustio KK Partizan Mozzartbet. On je pojačao Panatinaikos, gde se vratio nakon jedne sezone odigrane u beogradskom timu, sa kojim je osvojio ABA ligu.

Papapetru se na svom Instagram profilu oprostio od kluba i navijača emotivnom porukom.

– Partizane i Grobari, zauvek ću biti zahvalan što sam bio deo vaše porodice. U prethodnoj sezoni smo imali i uspehe i neuspehe, ali najvažnije od svega – borili smo se kao jedno. Želim da se zahvalim celokupnom menadžmentu i organizaciji. Takođe, hvala mojim saigračima. Svaki dan je bio vredan i čak i u najtežim momentima smo ostajali zajedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioannis Papapetrou (@pap_33)

– Hvala vam, prijateljstvo će trajati zauvek. Hvala najboljem treneru koji postoji, Željku Obradoviću, jer me je izabrao i dao mi šansu da budem deo nečega tako specijalnog. Svaki dan sa tobom je bio nova lekcija i te lekcije će me pratiti do kraja mog života. Teško je reći doviđenja ljudima koji su mi dali toliko bezuslovne ljubavi. Uvek ću pratiti i podržavati Partizan. Hvala!

Takođe i KK Partizan se oprostio od svog doskorašnjeg igrača.

– Hvala ti za sve. Želimo ti sve najlepše u nastavku karijere – napisali su crno-beli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter