0
ATP

FOTO: Twitter/Wimbledon

NOVAKU JE PRIORITET DA TELO I UM BUDU SPREMNI: „Odigrao sam dosta tenisa, dobro je što imamo dva dana!“

Objavljeno: 12.07.23 u 13:18

Imaće vremena za odmor.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, juče je savladao Andreja Rubljova sa 3:1 i tako se plasirao u polufinale Vimbldona. Naredni rival biće mu italijanski teniser Janik Siner, a Novak će imati vremena za pripremu tog meča, jer je on na programu u petak.

Podsećamo, srpski teniser je igrao u svakom od prethodna tri dana. Meč sa Hubertom Hurkačem nije završen u nedelju, pa smo nastavak gledali u ponedeljka, dok je potom u utorak odmah usledio susret sa Rubljovim.

Pred duel polufinala, Đoković je u razgovoru za srpske medije rekao da će u sredu napraviti plan za pripremu polufinalnog duela i da je namera naravno, da se što bolje spremi.

– Videćemo. Dogovorili smo se da ćemo razgovarati o tome u sredu, dobra stvar je što imamo dva dana, dosta sam odigrao tenisa u protekle tri i po nedelje, uključujući i treninge pred turnir, puno tenisa. Videćemo šta je najbolje za telo i za um, sa namerom da se što bolje spremim – rekao je srpski teniser u razgovoru za naše medije.

Da li će Novak Đoković osvojiti Vimbldon?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter