0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MITROVIĆ ŽELI DA IDE U AL HILAL: Saudijci poslali bogatu ponudu, Fulam je za sada ne prihvata!

Objavljeno: 12.07.23 u 14:06

Tamo će imati i saigrača iz reprezentacije.

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović navodno je spreman da krene stopama svog reprezentativnog saigrača Sergeja Milinkovića Savića i prihvati transfer u Saudijsku Arabiju. Prema informacijama koje prenosi „Skaj sports“, Mitrovićev klub, Fulam, navodno je voljan da razgovara o realizaciji transfera.

Ipak, brzo su stigle nove informacije od strane poznatog insajdera Fabricija Romana, koji je rekao da Fulam ne želi cifru od 30 miliona evra, već da traže nešto veće obeštećenje.

Srpski fudbaler je navodno, trenutno glavna opcija Al Hilala, nakon što je njhovu ponudu pre 20 dana odbio Lukaku. Al Hilal će insistirati na ovom transferu i nije nemoguće da vidimo i neko veće obeštećenje.

Izvori bliski igraču navode da Mitrović nema ništa protiv da napusti englesku Premijer ligu i zaigra u Saudijskoj Arabiji.

Takođe, napominje se da je Al Hilal već završio sve potrebne procedure oko dovođenja Mitrovićevog saigrača iz reprezentacije, Sergeja Milinkovića Savića.

Očekuje se da će Milinković Savić proći lekarske preglede u narednih 24 sata i biti zvanično predstavljen kao igrač Al Hilala. Lacio je za njegov transfer dobio obeštećenje od 40 miliona evra.

Da li će Novak Đoković osvojiti Vimbldon?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter