0
Košarka

Dante Exum (L) Kevin Punter and Yam Madar (R) react during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MADAR SE OPROSTIO OD PARTIZANA, A FENER GA VEĆ PREDSTAVIO: „Emocije nisu bile uzajamne, ja sam imao veliku prema klubu!“

Objavljeno: 12.07.23 u 10:40

Poruka za kraj.

Jutros je ozvaničeno da Jam Madar više nije košarka Partizana i da će pojačati Fenerbahče. On se objavom oprostio od navijača crno-belog kluba.

„Imam veliku emociju prema klubu, ali poslednjih deseta dana sam video da te emocije nisu uzajamne i nisam imao pravog izbora“, stoji na Madarovom Instagram profilu.

„Postoje trenuci u životu koji donose teške odluke i najteže su one koje uključuju emocije. Počastvovan sam što mogu da kažem da sam igrao za najboljeg trenera na svetu, trenera koji je sjajan čovek i mentor kome se zahvaljujem što me je izabrao i što mi je promenio život. Saigrači, volim svakog od vas i želim sreću svima koji ste otišli, a braći koja ostaju poručujem da ću uvek podržavati klub gde god da odem“, napisao je Jam Madar.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Yam Madar (@yam_madar11)

Takođe je klub iz Turske predstavio svog novog plejmejkera.

2
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter