2
Košarka

Nikola Mirotic Euroleague Final4 semi final, Barcelona - Real Madrid, May, 19. 2022. Belgrade Serbia. 19.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

IZJAVA LAPORTE MOŽE DA BRINE DELIJE: Tvrdi da će Mirotić zaraditi milione, ali ne u Zvezdi!

Objavljeno: 12.07.23 u 09:37

Verovatno da ima bolji uvid od „Insajdera“.

Odlazak Nikole Mirotića iz Barselone izazvao je lavinu interesovanja nekolicine klubova. Među zainteresovanima za njegove usluge svakako da su ljudi iz kluba sa Malog Kalemegdana, sa kojima se povezuje španski košarkaš gotovo svakodnevno.

Ipak, po rečima njegovog defakto trenutnog predsednika, Mirotić opcije vidi samo u Milanu i Monaku, dok se Crvena zvezda nije pominjala.

„Mirotić nije otišao, to nije rešen problem, veoma je ozbiljna stvar. Ugovor je napravljen u prošlosti i mi smo ga nasledili i on je neodrživ. Nikola nam je dao mnogo, ali pokušavamo da ubedimo njegovog agenta da ako ode u Monako ili Milano, dobiće dobru platu“, rekao je predsednik Barselone Đoan Laporta.

0
5

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter