2
Evroliga

from left Maodo Lo Oscar Da Silva Malte Delow Luke Sikma Yovel Zoosman Euroleague - Season 2021-2022 - Crvena Zvezda v Alba Berlin Beograd, 22.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

DETONACIJA? Ništa od Mirotića – Luk Sikma oblači ‘crveno-beli’ dres!

Objavljeno: 12.07.23 u 16:56

Okrenuli su se alternativnim opcijama.

Olimpijakos je ovog leta ostao bez MVP-ija Evrolige Saše Vezenkova, koji je odleteo ‘preko bare’ i obavezao se na vernost Sakramento Kingsima.

Odmah je tim iz Pireja krenuo da traži zamenu za njega i činilo se da su uspeli u tome. Nikola Mirotić je bio pred promocijom u ‘crveno-belom’ dresu, ali je posao propao u poslednjim momentima iz za sada nepoznatih razloga.

Barcokas je sa svojim stručnim štabom morao da se okrene drugim rešenjima, a čini se da je odluka pala na krilnog centra berlinske AlbeLuka Sikmu.

Sikma je u Albi od leta 2017. godine i od tada je glavni igrač tog tima. Stvara ogromne muke ekipama na poziciji četiri i zaista se čini da je spreman za iskorak u svojoj karijeri.

Luk ima 33 godine i pre berlinske Albe je nastupao za Valensiju, Kanare, Burgos i La Palmu.

3
1

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter