0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

DESETI DAN VIMBLDONA IZNENADIO SVE IGRAČE I IGRAČICE: Bližimo se kraju turnira, a evo šta nas očekuje do samog finala!

Objavljeno: 12.07.23 u 17:11

Danas su na programu preostali dueli četvrtfinala u singlu u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

Najpre su od 14 časova na teren kročile Kijs i drugi nosilac turnira, Arina Sabalenka, dok su se nešto kasnije sastale Žabur i Ribakina. Što se muškaraca tiče, na terenu će biti Danil Medvedev, koji igra protiv Amerikanca Jubenksa, potom će prvi igrač sveta, Karlos Alkaraz, odmeriti snage sa Runeom.

Nakon današnjih mečeva biće poznata i imena preostalih polufinalista, koji će se priključiti Đokoviću i Sineru, odnosno Svitolini i Vodroušovoj u uzbudljivoj borbi za veliko finale. Do sada najveće iznenađenje je priredila Svitolina, nekada 3. igračica sa VTA liste. Ukrajinka je u četvrtfinalu eliminisala prvu teniserku sveta, Igu Švjontek, u 3 seta, čime je izborila mesto u polufinalu.

Da tu ne bude kraj iznenađenjima postarala se kladionica AdmiralBet koja je servirala duplo više freebeta u vidu 30% freebeta od svakog tiketa uplaćenog tokom Vimbldona. Svi tiketi koji sadrže minimalno 3 događaja iz teniske ponude, sa pojedinačnim kvotama 1.30 ili više, se kvalifikuju za ovu promociju, a freebet se automatski dodaje na nalog igrača i dostupan je za igru odmah.

Ova promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Pored toga, ljubitelji sportskog klađenja mogu da računaju i na do 700% bonusa na broj događaja, dok promo kod LUCKY donosi 25% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita traje do kraja avgusta. Tu su i opcije Cash Out i Cash Back koje svim igračima omogućavaju da povrate svoj uloženi novac ili da naplate promašaj, a poklonici igre s kartama mogu da igraju online Texas Hold’em online pokera protiv pravih igrača, ili sa svojim prijateljima ako rezervišu neki od privatnih stolova, samo na AdmiralBet sajtu.

Takođe, s obzirom da se nalazimo blizu polovine meseca jula, bitno je podsetiti da svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenurni plasman i pređu na viši nivo, čime će poboljšati svoje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Pogledajte kompletnu vimbldonsku ponudu, sastavite tiket, punite freebet i uživajte u vrhunskom tenisu uz AdmiralBet!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter