1
Košarka

FOTO: STARSPORT

DA LI DRAGIĆ ŠALJE PORUKU PARTIZANU: Poseban opis na crno-beloj fotografiji, oglasio se i Bogdanović! (FOTO)

Objavljeno: 12.07.23 u 14:59

Grobari se nadaju.

Slovenački košarkaš Goran Dragić iznenadio je svoje pratioce na društvenim mrežama objavom zanimljivih crno-belih fotografija. Iskusni igrač, koji trenutno igra za Milvoki Bakse, pokazao je da se oprobao u košarci u kolicima.

Na Instagramu, Dragić je podelio seriju crno-belih slika koje prikazuju njegovo učešće u košarci u kolicima. Ova objava posebno je privukla pažnju navijača Partizana, budući da je Dragić u prethodnom periodu povezivan s tim klubom kao moguće pojačanje. U opisu same fotografije, mogle su se i videti crno-bele boje, što su naravno uočili navijači Partizana koji su mu slali poruke da dođe u Beograd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Dragić (@the_1_dragon)

Tokom finalne serije ABA lige, Slovenac je pratio mečeve između Partizana i Crvene zvezde.

Interesantno je da je Bogdan Bogdanović, košarkaš Atlanta Hoksa i bivši igrač Partizana, reagovao na Dragićevu objavu komentarišući je emotikonom zainteresovanog pogleda.

Ovaj komentar je dodatno raspalio maštu pristalica Partizana, a spekulacije o mogućem dolasku Dragića u klub su se proširile među navijačima.

42
4

1 Komentara

  1. Prvo dragic je suvi profi drugo igra NBA intezitet trece ocuvan je fizicki i vodi racuna o sebi .za njega bi utaknice u evropi bile laganica ima iskustvo nije perspektiva ali moze sezonu dve da odigra kvalitetno .ja sam za dolazak i covek je iz zvornika sa ovog podneblja .

    9
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter