1
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

ZVEZDA I LATE LAT: Ostvarenje najavljenog ili samo san!?

Objavljeno: 11.07.23 u 11:15

Dugo najavljivani transfer se još uvek nije realizovao.

Fudbaleri Crvene zvezde su nakon pripremnog perioda na Zlatiboru gde su odigrali dva kontrolna meča i na oba trijumfovali protiv Selekcije Užica 3:1 i Borca iz Banja  Luke 2:0 se uputili put Rusije gde su očekivali malo teži ispiti. Izabranici Baraka Bahara su i te prepreke prevazišli, savldavši Zenit 2:1 i Nefči 4:0.

Danas ih očekuje poslednja provera protiv Fenerbahčea, a osvajanjem ovog turnira, ’crveno-beli’ će lepo zaraditi. Tim iz Ljutice Bogdana će za dve nedelje, pred sam start Mozzart Bet Superlige Srbije imati pravu proveru, kada će na stadion ’Rajko Mitić’ doći Fiorentina.

Kada smo kod igračkog kadra, Bahar je odmah otpisao Milana Borjana, koji je otišao na pozajmicu u Slovan Bratislavu, a ne računa više na Srnića, Gobeljića, Jovana Mituljikića. Kao nova pojačanja stigli su Marko Stamenić, Edmundo Ado, Omri Glazer, Žan Filip Kraso, Piter Olijanka. Međutim, dugo se čeka šta će biti sa Emunaelom Late Latom.

On se najavljivao kao pojačanje, trebalo je da se priduži ekipi u Rusiji, i da debituje protiv Nefčija, ali još uvek ni traga ni glasa. Čelnici Zvezde su pre nekog vremena postigli dogovor sa Atalantom oko obeštećenja za ovog fudbalera, ali se oko realizacije ovog transfera još uvek ništa ne dešava.

Kako MaxBet Sport sazanaje Late Lat bi da svoju karijeru nastavi u zapadnoj Evropi, jer mu se ne očigledno za sada ne dolazi u Beograd. Verovatno bi uradila plodom unosnija ponuda.

6
13

1 Komentara

  1. Uopšte nije bitan,jer ako dodje sigurno da nama šanse da klinci dobiju šansu u napadu…..zvezda i bez njega igra u ligi šampiona,a on će gledati na TV i sanjati da igra….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter