0
Evropske lige

PODGORICA, MONTENEGRO - MARCH 27: Dusan Vlahovic of Serbia celebrates after scoring a goal during the UEFA EURO 2024 qualifying round group B match between Montenegro and Serbia at Podgorica City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

VLAHOVIĆ SEZONU DOČEKUJE SPREMNIJI NEGO IKADA: Evo gde se u Beogradu sprema srpska ‘mašina za golove’! (VIDEO)

Objavljeno: 11.07.23 u 17:56

Nije odmarao ovog leta.

Leti većina fudbalera uživa po luksuznim lokacijama, odmarajući se između dve sezone, ali ne i Dušan Vlahović. Srpski napadač radio je punom parom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

On se nalazio u Beogradu, gde je svakodnevno radio individualne treninge sa Urošem Domazetom. Treninzi su na terenu fudbalskog kluba ‘011’, koji se nalazi na Adi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Vlahović radi pre svega na usavršavanju svoje tehnike sa loptom, kao i na šutu. Domazet i Vlahović imaju fantastičan odnos, pa pratioci na društvenim mrežama svakodnevno mogu uživati u ‘vickastim’ komentarima koji prate video zapise sa treninga.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Uros Domazet (@uros_domazet)

GDE ĆE NASTAVITI KARIJERU?

Vezano za Vlahovićevu budućnost, postoji mnogo nagađanja i pretpostavki. Pored interesovanja iz Premijer lige, za usluge srpskog napadača je zainteresovan i mihnenski Bajern, a preostaje nam da vidimo gde će nastaviti svoju karijeru.

Ostanak u Juventusu je svakako opcija, ali nakon oduzimanja bodova i činjenice da neće igrati Evropu, pretpostavlja se da će Vlahović potražiti nešto bolju sredinu za sebe.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter