0
Fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

VLADAN MILOJEVIĆ ZA SELEKTORA? Vrlo moguće rešenje! (VIDEO)

Objavljeno: 11.07.23 u 16:58

Novi posao za iskusnog stručnjaka.

Proslavljeni srpski trener Vladan Milojević odlučio je da napustio Apoel ovog leta, iako je klub želeo da ga zadrži. Povezivan je Milojević sa nekoliko klubova, ali je za sada i dalje slobodan u izboru nove sredine.

Pojavila se nova infromacija, a ona stiže južno od naše zemlje. Naime, FS Severne Makedonije želi Vladana da agažuje za svog novog selektora. Aktuelni selektor Blagoja Milevski je na dobrom putu da postane ‘bivši’, pa su se već ‘bacili’ u potragu za rešenjem kada je u pitanju nacionalni tim.

Vladan Milojević nikada ranije nije radio u nacionalnim selekcijama, tako da bi to bio debi za njega. Najveće uspehe je bez sumnje pravio sa Crvenom zvezdom, koju je vratio u Evropu, a kasnije i pobeđivao određene velikane.

Severna Makedonija je u junu ove godine poražena od Engleske rezultatom 7:0, što je izazvalo nezadovoljstvo cele nacije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Milojević se trenutno nalazi u Beogradu, gde svakodnevno trenira na Košutnjaku.. Gde će nastaviti svoju karijeru, mogli bi da saznamo u narednim danima.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter