0
Domaći fudbal

from left Bibras Natkho Natcho Hamidou Traore Patrick Andrade Fousseni Diabate Ricardo Gomes Slobodan Urosevic ilustracija illustration tim ekipa Partizan v Nica during the UEFA Conference League 2022/2023 match on stadium FC (JNA) on September 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Marko Djokovic/Starsport.rs ©)

JOŠ JEDNO POJAČANJE U HUMSKOJ: Severina od sledeće sezone u Partizanu!

Objavljeno: 11.07.23 u 23:12

Od njega se dosta očekuje

Partizan je završio još jedan transfer ovog leta i dobio pojačanje u vidu krilnog napadača Ksandera Severinu. Nakon dužih pregovora, klub iz Humske je postigao dogovor sa agencijom koja zastupa fudbalera, a potpisivanje četvorogodišnjeg ugovora se očekuje tokom tekuće sedmice.

Potez Partizana se pokazao veoma uspešnim jer su uspeli da dovedu Severinu bez plaćanja obeštećenja, a na zahtev trenera Igora Duljaja, agenti igrača su se odrekli provizije od transfera i zahtevali samo procente od eventualne buduće prodaje.

Iako su se cifre u početku nisu poklapale između strana, Severina je izrazio želju da dođe u Partizan, što je doprinelo konačnom postizanju dogovora. Holanđanin rođen na ostrvu Kurasao, poreklom iz Holandije, fudbalski se školovao u akademijama Sparte iz Roterdama, Kvik Den Haga i Ado Den Haga, gde je potpisao prvi profesionalni ugovor leta 2021. godine.

Severina je privukao pažnju nekoliko klubova svojim dobrim igrama u prethodnoj sezoni, ali je odlučio da prihvati novi izazov i pređe na viši nivo u Partizanu. Klub vidi njegovu ulogu na krilnim pozicijama, mada je sposoban da odgovori i na mestu organizatora igre. Brzina, odličan pregled igre i veština korišćenja leve noge su neki od atributa koje poseduje. Partizan se nada da će Severina biti značajno pojačanje i doprineti uspesima tima u narednoj sezoni.

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter