0
Fudbal

Luka Milunovic (L) and Marko Zivkovic during the Partizan v Radnicki 1923 Kragujevac - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on February 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HOTSPORT SAZNAJE: Nekadašnji napadač Zvezde napustio Srbiju, pojačao klub sa velikom tradicijom!

Objavljeno: 11.07.23 u 16:15

Dosadašnji igrač Radničkog iz Kragujevca novi fudbaler malezijskog Peraka.

Drugi put u bogatoj karijeri Luka Milunović će se okušati u Maleziji gde je, kako saznaje Hot Sport, potpisao ugovor na godinu i po dana sa Perakom.

Vezista koji je ovog leta napustio Radnički iz Kragujevca kao slobodan igrač tako se vratio na mesto gde je već ostavio trag igrajući za Melaku i Sabah, a kako je već imao iskustva sa malezijskim fudbalom izvesno je da će se značajno lakše adaptirati na novu sredinu.

Fudbaler koji je karijeru gradio kroz OFK Beograd, Crvenu zvezdu, Vodovac Napredak, Radnički iz Kragujevca, ali i klubove u Belgiji, Grčkoj, Mađarskoj i Albaniji, pojačao je redove tima bogate tradicije, osmostrukog osvajača Kupa Malezije, u kojem se očekuje da pruži značajan oprinos u buđenju ekipe. Perak trenutno zauzima 11. poziciju u konkurenciji 14 klubova, sa samo jednim osvojenim bodom u prethodnih šest kola, a nema dileme da će Milunović predstavljati veliko pojačanje.

Tokom dosadašnjeg fudbalskog puta Milunović je najdublij trag ostavio u Crvenoj zvezdi za koju je odigrao 61 zvaničan duel, i sa kojom je osvojio titulu i kup.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter